Uusi hankintaesimies

Heikki Manninen, joka toimi hankintaesimiehenä läntisellä hankinta-alueella vuodesta 2016 lähtien, on siirtynyt Mikkelin ammattikorkeakoulun lehtoriksi 1.1.2018 alkaen.

Uutena hankintaesimiehenä on 21.12.2017 aloittanut Eero Riipinen, joka siirtyi yhtiön palvelukseen vastaavista tehtävistä Versowoodilta. Eero omaa jo entuudestaan hyvät kontaktit paikallisiin metsä-alan toimijoihin, mikä takaa sujuvan vastuiden vaihdon. "Työ Iisveden Metsällä tuo koko puunhankintaketjun lähemmäs ja tätä kautta tarjoaa työhön uusia näkökulmia koko ajan. Vastuu ja vapaus vaikuttaa on pienen organisaation ehdottomia etuja", Eero toteaa. 

Eeron puhelinnumero säilyy saman kuin Heikillä (050 306 8591), sähköpostitse Eeron tavoittaa osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Talonkilehdistä luopuminen

Yhtiön hallitus on hallintoneuvoston kannan mukaisesti päättänyt luopua talonkilehtien käytöstä. Osakkeenomistajat, jotka palauttavat yhtiölle talonkilehdet kokonaisuudessaan ja ilmoittavat pankkiyhteystietonsa, saavat tulevaisuudessa mahdollisesti jaettavat osingot suoraan tileillensä.

Ne osakkeenomistajat, jotka eivät palauta talonkilehtiään, saavat osinkonsa osinkolippuja vastaan kuten aiemminkin. Uusia talonkilehtiä ei kuitenkaan enää paineta.

HUOM! Jos osakkeenomistajalla on osakkeista säilytyssopimus pankin kanssa, ei osakkeenomistajan tarvitse tehdä asian suhteen mitään toimenpiteitä!

Talonkilehtien palauttaminen tapahtuu seuraavasti: 

  1. Jos osakkeenomistajalla on mahdollisuus käydä yhtiön konttorilla, täytämme lomakkeet odottaessanne, ja asian käsittely nopeutuu. Ottakaa talonkilehdet mukaan.
  2. Jos teillä ei ole mahdollisuutta käydä konttorilla, toimikaa seuraavasti:

- Tulostakaa 2 kpl oheista talonkilehtien palautuslomaketta

- Täyttäkää lomakkeisiin nimenne, osoitteenne, henkilötunnuksenne sekä niiden osakkeiden määrä ja numerot, joiden talonkilehdet palautatte. Jos omistatte montaa eri osakesarjaa, eikä tila palautuslomakkeella riitä, voitte kirjoittaa tiedot osakkeista erilliselle paperille.

- Lisätkää lomakkeisiin sen pankkitilin numero, johon haluatte mahdollisesti jaettavat osingot.

- Allekirjoittakaa molemmat palautuslomakkeet

- Palauttakaa talonkilehdet yhdessä molempien palautuslomakkeiden kanssa osoitteeseen:

Iisveden Metsä Oy
Piimänkatu 1
77800 Iisvesi

 - Yhtiö palauttaa teille toisen palautuslomakkeen vastaanottokuittauksella varustettuna.

 Talonkilehtien palautuslomake.pdf

Iisveden Metsä Oy I Piimänkatu 1, 77800 Iisvesi I 017 - 515 201 I Y-tunnus: 0213427-2